Nederlands Duits Engels
De PowerFit Infrarood Afslankcabines
Professionele begeleiding tijdens het sporten
De infrarood cabines beschikken over verstelbare hand- en voetlussen

Van harte welkom op de PowerFit website.

De PowerFit Cabines zijn een uniek product. Speciale hoogwaardige materialen zorgen voor een professionele cabine die jarenlang zorgeloos gebruik garandeert. Dit Nederlands product heeft een internationale allure door de bijzonder mooie vormgeving is de cabine een lust voor het oog en zal in ieder bedrijf een eyecather zijn.

Op deze site vindt u alle relevante informatie over de PowerFit Infrarood Afslankcabines.

Mocht u na het lezen van de site nog vragen hebben en wilt u ook een erkende PowerFit Studio worden maakt u dan een afspraak om de cabines in de showroom te bekijken.

PowerFit verkoopt u niet alleen een unieke cabine maar geeft u ook professionele begeleiding bij het opstarten van uw eigen bedrijf.

PowerFit is geen franchise concept maar biedt u een totaal concept met een uitgebreid, betaalbaar en kwaliteitsassortiment.

PowerFit bij Hallo Holland

Hallo Holland was op visitie bij PowerFit. Caroline van Der Wagt uit Reeuwijk laat je een passende oplossing zien om af te vallen in het nieuwe jaar. Haar PowerFit Afslankcabines zijn een uitkomst voor bedrijven die willen dat hun klanten er goed uit zien.

Klik hier voor PowerFit bij Hallo Holland

ShapeView

ShapeView

Uniek van PowerFit

PowerFit Tablet & App