Nooit gedacht. We hebben software ontwikkeld ter ondersteuning van de trainingen in de warmte cabine. Deze software zetten we nu ook op grote schaal in voor het thuis-sporten. Corona  heeft het ondernemers land flink opgeschud.  Studio’s zijn dicht of maar gedeeltelijk open en ondernemers zoeken naar opties om hun cliënten toch aan zich te kunnen binden.

Met de Shapeview software kan je jouw clientèle een programma aanbieden via een hybride app waarmee ze thuis kunnen sporten. Je kiest eenvoudig een basis programma , één van de speciale thuis-sporten programma’s of een High Intensity Training. Deze trainingen kan je aan een individuele klant koppelen. Je kunt de oefeningen in de programma’s eenvoudig wisselen (als een klant bijvoorbeeld een blessure heeft en bepaalde oefeningen niet kan)

Ook maak je heel gemakkelijk nieuwe programma’s en kan je zelf nieuwe oefeningen toevoegen. Je kunt de programma’s dus personaliseren en zo ook tijdens deze bizarre tijd je klanten persoonlijke begeleiding geven.

Wil je het eens proberen? Mail dan naar info@shapeview.nl voor een demo of bezoek de website op www.shapeview.nl.