Na de schoolvakanties gaat iedereen weer aan het werk en komt in zijn normale ritme. Veel dames hebben extra pondjes opgelopen tijdens Corona en de vakantie periode. Waar kunnen ze beter af van overtollige kilo’s en centimeters als onder begeleiding trainen in een studio met PowerFit warmte cabines?

Door gerichte bewegingsprogramma’s in de warmte cabines verliest de klant centimeters op plaatsen waar ze dat graag wil. Met een aansluitend voedingsadvies gaan ook de kilo’s er af.

Al meer dan 35 jaar is de TFM methode een bewezen middel en een pijler in de afslank branche: Geen loze beloftes maar RESULTAAT. Overal in de wereld hebben studio’s met TFM cabines al duizenden vrouwen geholpen om op gewicht te komen en te blijven. Bijkomend voordeel is dat je ook nog lekker fit wordt. Je hebt meer energie en bent gezonder.

Heb jij nog geen PowerFit warmte cabines in jouw bedrijf? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden en START met deze fantastische aanvulling op jouw bedrijf of start met een TFM studio en ga óók mensen helpen om hun doel te bereiken

Caroline 0655 300 700