Selecteer een pagina

Powerfit Blog

Ondernemen blijft een uitdaging

Iedereen gaat voor zichzelf beginnen omdat je baas over je eigen tijd wilt zijn en zelf beslissingen wilt kunnen nemen. Meestal betekend het dat je méér uren werkt als dat je deed toen je voor een “baas” werkte. BONUS Nu doe je iets wat je met passie doet en waar je dus niet moe van wordt maar waar je elke dag weer nieuwe energie uit put.

Met de warmte cabines van PowerFit en de TFM methode kan je mensen helpen om weer fitter te worden en centimeters weg te werken waardoor ze weer lekkerder in hun vel komen te zitten. Nooit was dat zo belangrijk als juist NU. Wij kunnen u helpen door een volledig pakket te leveren om zo succesvol uw eigen studio te beginnen. Denk aan Warmte cabines, Training op maat, Klantregistratie en facturatie systeem maar ook meer dan 150 training schema’s allemaal op maat gemaakt voor de TFM methode.

Met een virus wat door de wereld waart zien we dat mensen met veel overgewicht  extra risico lopen. Hoe fijn is het dan dat je met behulp van de warmte cabines mensen naar een slanker en fitter  lichaam kunt helpen waardoor ze zich niet alleen beter voelen maar ook minder gezondheid risico’s lopen.

Ga de uitdaging iedere dag weer aan. Focus op je doel en zorg ervoor dat de oefen programma’s in de cabines goed worden uitgevoerd zodat de cliënten snel vorderingen maken. Succesvolle cliënten zijn ambassadeurs voor jouw onderneming. Met cliënten die hun doelen bereiken blijf jij in staat om de toekomst zonnig in te zien. Ook in deze roerige tijden.

PowerFit en Thuis-Sporten

Nooit gedacht. We hebben software ontwikkeld ter ondersteuning van de trainingen in de warmte cabine. Deze software zetten we nu ook op grote schaal in voor het thuis-sporten. Corona  heeft het ondernemers land flink opgeschud.  Studio’s zijn dicht of maar gedeeltelijk open en ondernemers zoeken naar opties om hun cliënten toch aan zich te kunnen binden.

Met de Shapeview software kan je jouw clientèle een programma aanbieden via een hybride app waarmee ze thuis kunnen sporten. Je kiest eenvoudig een basis programma , één van de speciale thuis-sporten programma’s of een High Intensity Training. Deze trainingen kan je aan een individuele klant koppelen. Je kunt de oefeningen in de programma’s eenvoudig wisselen (als een klant bijvoorbeeld een blessure heeft en bepaalde oefeningen niet kan)

Ook maak je heel gemakkelijk nieuwe programma’s en kan je zelf nieuwe oefeningen toevoegen. Je kunt de programma’s dus personaliseren en zo ook tijdens deze bizarre tijd je klanten persoonlijke begeleiding geven.

Wil je het eens proberen? Mail dan naar info@shapeview.nl voor een demo of bezoek de website op www.shapeview.nl.